Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، مهسا بادامچی، از محققان طرح، جنین گندم را بخشی از دانه گندم دانست که به رویش مجدد گیاه کمک می‌کند و گفت: این بخش از دانه به طور طبیعی حاوی مواد مغذی مورد نیاز برای رشد و تبدیل شدن به یک گیاه سالم و جدید است.
 
وی با بیان اینکه دانه گندم عمدتا برای آسیابانی و به دست آمدن آرد مورد استفاده بوده است، اظهار کرد: در این حالت بخش سبوس و جوانه حذف می‌شدند و به این ترتیب آرد گندمی به دست می‌آید که دارای ارزش تغذیه‌ای کمی است، ضمن آنکه با افزوده شدن ویتامین‌های سنتتیک و مواد سفیدکننده به آرد مضرات ایجاد شده در آرد بیشتر از فواید حاصله خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
بادامچی، دلیل جداسازی جنین از دانه در فرآیندهای آسیابانی را وجود روغن بسیار بالا در آن دانست و ادامه داد: اگر روغن موجود در جنین در فرآیند آسیابانی با آرد مخلوط شود، علاوه بر بودار شدن آرد، ماندگاری آن را کاهش می‌دهد؛ از این رو در زمان آسیابانی جنین گندم جداسازی می‌شود.
 
این محقق جنین گندم را منبع غنی از فیبر، پروتئین و کربوهیدرات‌ها دانست و یادآور شد: جنین گندم از نظر مواد معدنی دارای سطح بالایی از پتاسیم و آهن، کلسیم، فسفر و سلنیوم و همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است.
 
به گفته وی، جنین گندم موجب تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سلامت قلب، کاهش خطر ابتلا به سرطان و بهبود متابولیسم سلولی می‌شود، ضمن آنکه دارای خواص ضد پیری و ارتقای توسعه ماهیچه‌ها است.
 
به نوشته ایسنا، وی از ارائه راهکاری برای حذف بوی نامطبوع جنین گندم در فرآیند آسیابانی از سوی این شرکت دانش‌بنیان خبر داد و گفت: در مطالعاتی توانستیم با فرآیندهای خاصی، لیپیدها و چربی‌های موجود در جنین گندم را که بوی نامطلوب ایجاد می‌کنند، غیر فعال کنیم.
 
بادامچی خاطر نشان کرد: غیر فعال کردن این لیپدها موجب حذف بوی نامطبوع در نان‌های تهیه شده از آرد گندم خواهد شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران دانش بنیان بادامچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۰۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سعید نورایمانی اظهار داشت:  بعد از این مهلت مجوزها قدیمی و فاقد شناسه یکتا از نظر قانونی اعتبار ندارد و این نوع کسب و کارها فاقد مجوز محسوب می شوند.

معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با بیان اینکه علی رغم اطلاع رسانی های انجام شده هنوز بسیاری از کسبه برای تبدیل مجوز های خود از کاغذی به الکترونیکی اقدامی نکرده اند؛ از کلیه صاحبان مشاغل، اصناف، کسبه و بازاریان استان یزد خواست به منظور جلوگیری از ایجاد مشکل در دریافت خدمات بانکی، بیمه ای، مالیاتی و غیره هر چه سریعتر نسبت به الکترونیکی کردن مجوز های کسب و کار خود اقدام کنند. 

به گفته وی صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید  به درگاه ملی مجوز ها به نشانی mojavez.ir   مراجعه نمایند و داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرایند در کوتاه ترین زمان ممکن قابل انجام است. 

نورایمانی ادامه داد: فرایند تبدیل مجوزها به الکترونیکی کاملا رایگان و با استفاده از گوشی تلفن همراه در کمترین زمان ممکن امکان پذیر است.

دیگر خبرها

  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید
  • ‌فرایند سرمایه‌گذاری در فارس تسهیل شود
  • برداشت کلزا در بهبهان
  • تمدید مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی تا ۲۵ اردیبهشت ماه
  • چگونه بهترین شرکت طراحی سایت را انتخاب کنیم؟
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟